BIJ HAPPY DJ  VIND JE wat je zoekt .

Bruiloft een Happy DJ boeken

Het is zover, je hebt een feest of je gaat trouwen! Daar komt natuurlijk onwijs veel bij kijken: de mooiste jurk, de juiste locatie, de beste catering en uiteraard de perfecte sfeer. Het magische gevoel van de dag waar je altijd al van droomde. Hoe maak je deze droom werkelijkheid? Met live muziek. Met een DJ bruiloft krijg je gegarandeerd alle voetjes van de vloer. Kies daarom voor Happy dj die van jullie trouwfeest een unieke ervaring maakt. 

Een DJ in verschillende stijlen

Een DJ in verschillende stijlen

Voor elke smaak bieden wij een andere DJ. Denk bijvoorbeeld aan: een lounge DJ voor jullie party of  trouwfeest, een swingende feest ,of live muziek DJ je boekt gemakkelijke online bij Happy DJ  neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.   

geluidsapparatuur huur je voor elke gelegenheid en ruimte bij Happy DJ

Bij Happy dj  kan je geluidsapparatuur in verschillende maten en varianten huren. Zoals een powermixer,versterker van 300 watt of een  microfoon, speaker, geluidsinstallatie en dj apparatuur. Zo is onze dj apparatuur prima geschikt voor een dance event of onze Een DJ in verschillende stijlen. Dus van bedrijfsevent tot huwelijk of feest, geluidsapparatuur huur je voor elke gelegenheid en ruimte bij Happy DJ ook hebben Wij Geen uurtje-factuurtje mentaliteit, maar gewone verhuur prijzen  .daar word je toch Blij van !

We zijn gedreven teamspelers

Happy DJ  spant zich in om aan alle wensen tegemoet te komen en werkt goed samen met u als opdrachtgever, de locatie, het publiek en eventuele andere leveranciers. We zijn gedreven teamspelers die ervoor zorgen dat iedereen kan genieten. Of het nu gaat om concerten, evenementen, presentaties, herdenkingen of openingen. wij staan voor kwaliteit.

 

speciale thema-avonden of evenementen.

 

Wij vinden het ook erg belangrijk om mee te denken met de ondernemer, bijvoorbeeld  met vraagstukken over het organiseren van speciale thema-avonden of evenementen. Happy DJ  kan door ruime praktijk-ervaring helpen met het organiseren van kleine of grote evenementen, in zijn geheel, of een kleiner gedeelte. Wij komen niet alleen draaien, en gaan weer weg, maar willen meer betrokken zijn bij de uitgaansgelegenheid waar wij staan. Door ons grote netwerk en onze ruime ervaring in de evenementen-wereld kunnen wij u als ondernemer op een unieke manier van dienst zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld tegen speciale tarieven ook complete licht- en geluidsinstallaties leveren uit eigen beheer (tot maximaal 2.500 gasten)